woensdag, december 04, 2002

Beste harddrinkende wijnlopers,

Dat de wereld klein is en dat je soms van het ene toeval in het ander valt is op deze site niet zo verwonderlijk meer. Enkele weken geleden foto gepubliceerd van Heemskerk Vineyards and Winery in Tasmanië Australië, wijst Leon mij op een krantenartikel van zaterdag 23 november jl. waarin melding gemaakt wordt van Heemskerkwijn uit Australië.
Artikel HeemskerkwijnArtikel Heemskerkwijn

Dus die wijn is in Nederland niet te krijgen. Nu had ik ook al onderzoek gedaan en ontdekt dat de Heemskerk Vineyards and Winery in 1998 overgegaan is in Tamar Ridge Wines. Zie dit artikel. Hoewel Heemskerk Vineyards and Winery niet onder deze naam bestaat, zijn er diverse wijnen onder de naam Heemskerk te koop. Zoek hier onder de naam "Heemskerk". En deze wijnen worden over de hele wereld geleverd (het artikel waarschuwt er al voor: let op de prijzen!).
Volgende keer meer! En op het commentaar van Jack over Coltrane kom ik nog wel een keer terug! Hier alvast een voorproefje ("Giant Steps" staat op deze site als eerste genoemd bij "Recommended CD's", is dit toeval?).

Geen opmerkingen: